Om Micha

Jag bor strax söder om Växjö tillsammans med sambon Jocke i vårt nybyggda & egenritade drömhus Sjölyckan.
Vi har bordercollierna Ernzt & Franz och katterna Mix & Tixi.
Jag jobbar på ett av de största försäkringsbolagen i Sverige & har gjort det sedan januari 2002.

En spontan tjej med mycket energi, så kan man enkelt beskriva mig. Jag tycker om att vara ute, tränar när lusten faller på, tycker om att stå i köket om jag inte måste och donar gärna i hemmet sålänge jag slipper städa. Jag är en envis humörmänniska som har båda fötterna på jorden men aldrig samtidigt, då tar man sig inte framåt i livet!

Jag träffade Jocke på Sweden Rock Festival efter att ha blivit "påhoppad" av en tjej i lila hatt som tyckte att jag skulle vänta till hennes kompis kom för jag var hans typ av tjej. Tänk så rätt hon hade eftersom Jocke var kompisen! I september samma år flyttade Jocke till Växjö från sitt hus och i maj 2012 gick han ner på knä & ställde frågan! Vi ska gifta oss någon gång men vi har ingen brådska. Ska man ändå leva resten av livet ihop behöver man ju inte stressa!
Efter en tuff resa som slutade med IVF (jag skrev om den resan i ett inlägg i februari 2015) lyckades det äntligen & i juni 2015 ska familjen utökas med en liten filur om allt går väl.

Jag startade den här bloggen efter fyra år i en annan blogg när jag kände att jag behövde något nytt. Skriver gör jag om högt & lågt från vardagslivet, speciella händelser, upplevelser men delar ibland med mig av mina favoritrecept också. Hoppas du ska trivas.
Jocke & jag innan Sabaton & Iron Maidens
spelning i Friends Arena i juli 2013.