söndag, maj 19, 2013

Årlig hästtjejträff

Hela klassen på vår studentdag på väg från stallet till
skolans huvudbyggnad, såklart med häst & vagn!
Igår kväll, lagom rosafärgad efter några timmar i solen på dagen, styrde jag kosan mot Lammhult och Jenny för att träffa hästtjejerna från gymnasiet.  Det är 12 år sedan vi gick ut och sedan återträffen som skolan ordnade 5 år efter att vi gick ut har vi hållt fast vid och gjort våra årliga träffar till tradition. 7e gången igår alltså! Vi varierar oss vart vi är så alla ska få "visa upp" sina hem, laga maten som vi lägger ihop till och för att ingen ska känna att vi inte kommer till den någon gång. ;-) Mellan 7-10 tjejer brukar vi vara, igår var vi åtta. Tusan vad trevligt det är! De flesta träffar man bara en gång om året men vi är så nära vänner allihop & det känns som om det var förra månaden vi träffades varje gång vi ses. När vi började gymnasiet var vi en hel hög med olika personer, från olika ställen och bakgrunder, med olika stilar, olika musiksmaker, olika åsikter och bara en enda sak gemensamt - hästar. Tänk att så många som drygt hälften av klassen fortfarande håller ihop och är så nära, trots att vi fortfarande är så olika. De flesta av oss har dock häst fortfarande, på ett eller annat sätt och några har fler än andra.
Varje år bestämmer vi vem vi ska vara hos nästkommande gång så det är klart och snart har vi gått igenom alla som brukar vara med men vi är allihop överens om att vi ska hålla fast vid den här traditionen så vi är gamla tanter sista gången vi gör det! Haha, ett bra mål va?
Som sagt, väldigt trevligt igår, det tråkiga är bara att det är ett helt år tills nästa gång. Tack tjejer för en härlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar