söndag, maj 26, 2013

Tävlingstitt

Strax innan 9 i morse styrde vi kosan mot Lammhult för att kolla hästtävlingar. Anledningen att vi överhuvudtaget skulle åka var att Ella skulle tävla & vi var sugna på att se henne.
Lilla hästan har växt till sig rejält på de 4 månaderna som gått sedan hon såldes. I 100cm klassen var hon felfri & i 105 hade hon ett nedslag & alltså 4 fel. Hon såg riktigt fin ut så det var roligt.
 

Pojkarna tyckte inte det var lika roligt så Franz bestämde sig för att sova i princip hela tiden vi var där och Ernzt gjorde allt för att vi inte skulle glömma att han var med med det gick bra och det är nyttigt. Mycket folk i rörelse, hästar, hundar, bilar & transporter. Nyttig träning och den lille tog det med ro. Skönt att vi hade vädret med oss även om det blåste som tusan.

Regnet har kommit nu istället & det är en riktigt grå eftermiddag. Jocke är i Skåne idag, han skulle hjälpa sin mamma & bygga ett litet växthus åt henne. Själv ska jag dona lite här hemma, tvätta nån maskin tvätt och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar