måndag, augusti 26, 2013

Don efter person

Helgen flög förbi och det var så mycket annat så vi har knappt varit hemma alls.
 
I lördags förmiddag var vi & inspekterade ett hus som firman bygget lutar åt har byggt tidigare. Denna gången var det dock utan dem och bara med husägaren, en jobbarkompis till Carro. Han var nöjd både med jobbet, bemötandet och ja, alltihop faktiskt. Det känns tryggt att vi från flera håll nu bara fått positiva erfarenheter.
 
Efter husinspektionen åkte jag iväg på hemligt uppdrag. En del köper blommor och choklad, jag nappade på en gammal hyvel/snickarbänk istället. Jocke blev betydligt mycket gladare för den än vad han hade blivit för både blommor & choklad. Don efter person! Än får vi dock inte plats med den hemma, förrådet här är mer än överfullt sedan tidigare, så det är bra att ha folk med massor av förvaringsutrymmen. Tillsvidare står den på ranchen.
 
 
 
Jocke spenderade mesta delen av dagen just på ranchen. Bygget av det gigantiska uterummet tar en del tid men nu ser man nästan slutet. På kvällskvisten packade hela familjen in oss & åkte till skogs för en släkt/kusinträff med pappas syskon & kusiner. God mat och många skratt fick avsluta lördagen. En bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar