måndag, november 18, 2013

8 månader och ridsug


Idag blir Franz 8 månader. Hjälp vad fort tiden går!!
Måndag igen. Vips så hade helgen både kommit & försvunnit igen.
Vi har i alla fall fått en del saker gjorda men långt ifrån allt som var planerat. Tiden räcker liksom inte till.
Igår var i alla fall Jockes mamma & pappa här över dagen. Det blev träning för pojkarna och promenad för tjejerna & de fyrbenta killarna. Sen lite mat & efter det ett besök på Sjölyckan. De hade inte sett exakt vart vi ska bygga innan så det var roligt att få visa dem och berätta om våra planer för dem.

Idag kommer paddocken på plats på ranchen & visst ska det bli roligt att ha en riktig ridbana. Med belysning, staket och tillsommaren fina hinder också att använda. Synd dock att hästen är såld sedan nästa ett år och att vi i nuläget bara har en som är lämplig att rida på bana med (Anora). Det är nästan så jag blir sugen att köpa en häst igen. Det känns ju lite mer lockande att kunna rida på bana och dessutom i lyse även mitt i vintern. Effektivt och mycket trevligare än att ge sig ut i becksvarta skogen bland vildsvin åtminstone.
Hoppas att ridsuget som nu faktiskt infinner sig med jämna mellanrum håller i sig tills paddocken är helt klar & framför allt tills vi flyttar ut och då har både stall och ridbana på gångavständ. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar