fredag, november 01, 2013

Utan anmärkning


Vagnen på årets Sweden Rock
För ett antal år sedan fick jag för mig att jag skulle köpa en husvagn. En billig en skulle det vara. Det letades länge & väl och tillslut föll valet på en Adria från 1971. Vi rev ut det mesta i den och gjorde om den. Hela insidan målades vit, ett eklaminatgolv kom på plats och det blev nya textilier. Sen vart vagnen som ny, i alla fall på insidan.
En gång om året rullar den, tur & retur till Norje Boke i början på juni. Ibland får den någon extra tur om året men fler är tre gånger tror jag aldrig den varit ute på ett år. När den står så mycket & dessutom ute tror man ju att det  där med besiktning ska bli ett elände. Men inte då! Igår rullade den snällt igenom besiktningen, med helt blankt papper och utan en endaste anmärkning eller "Bra att veta". Så nu rullar den ytterligare två år (det är ju bara besiktning på husvagnar vartannat år) och vi kan festivala vidare.

Visst är det insidan som räknas men det kanske är lönande att göra något kul av utsidan också nu då? Mattsvart, prickig eller varför inte zebrarandig?

Det är insidan som räknas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar