måndag, oktober 12, 2015

50 nyanser av blått en söndag

Morgongympa i bästa pyjamasen är fint!

Igår drog jag, mamma och lillasyster till Ullared och GeKås. Det var uppenbarligen inte bara vi där, nytt rekord på lördagen med över 35 miljoner i dagskassan. Galet! Jag klarade av djur, hygien, herrkläder, damkläder och väskor innan fikat vid 10. Sen gick vi på barnkläderna och det fanns rätt mycket till våra små. 50 nyanser av blått som jag brukar säga när jag pratar om kläderna. För det är så det är, varken grönt, grått eller svart är självklara färger bland pojkkläderna men blått finns det i alla möjliga olika nyanser. Tur att man ändå tycker blått är okej! För syrran är det samma sak men där är färgen rosa. Inte helt lätt alltid när man kanske egentligen föredrar andra färger. Vi fick i alla fall med oss en hel del kläder hem innan vi tog lunch och sen fortsatte bland leksakerna. När vi väl kom till heminredningen var jag totalt slut och så även pengarna så det blev minsann ingenting därifrån. En annan gång. En mysig och trevlig dag hade vi i alla fall även om det var lite väl mycket folk för min smak.

En del i den här lilla trippen var ju såklart att lämna våra små stjärnor hemma med sina respektive pappor en hel dag. För första gången för oss båda. Ludwig vaknade precis när jag skulle åka så jag hann pussa på honom några gånger och säga godmorgon. Ett jätteleende hann jag få också innan vi körde. Det gick bra men oj vad jag var rädd att jag inte skulle hinna hem innan han somnade. Men det gjorde jag. Precis. Det blev en repris på morgonen så några pussar, leenden och sen godnatt innan han somnade.
Idag ska vi ta igen oss, packa upp, inviga lite leksaker, umgås och i eftermiddag få finbesök av en gammal kompis och hennes 1-åring.


Det är skralt här med uppdatering men livet får komma först. Kanske kommer lusten att skriva tillbaka, tills dess får ni helt enkelt nöja er med sporadiska uppdateringar! =)

2 kommentarer:

  1. Tycker det är ledsamt att vi så tidigt delar upp små bebisar i kön. Nu har jag faktiskt aldrig varit på Gekås (sant, ha ha!) och dessutom har vi nästan bara ärvda kläder till vår bebis, men tycker inte det verkar vara jättesvårt att hitta barnkläder som inte är så utpräglat "pojkiga" och "flickiga". Kedjor som Lindex, Kappahl och Åhléns har skärpt till sig en del, till skillnad från H&M, då vill jag nästan kräkas lite ibland!

    Vilken gobit ni har förresten :)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med! Sen vill jag helst ha en svart/vit/grå bas i den lille garderoben. Jag trivs bäst med de färgerna & sambon likaså. Sen kompletterar jag gärna med andra färger. Nu är basen blå här. Det känns sådär men ju större han blir desto mer finns det att välja på! Å jag tycker inte att GeKås är sämre än nån annan affär. KappAhl här hade sist jag var där 2 olika plagg i andra färger än blått och vitt till en pojk. En grönrandig body och en svart overall. Å så det i rosa då....som jag helst inte klär på mitt barn oavsett kön.

    Å jaaa tack! Visst är han en riktig goding! ❤

    SvaraRadera