söndag, april 14, 2013

Äntligen lite värme

 
God morgon! Vilken fantastisk dag, solen värmer och det är för första gången i år som det är värme i luften, riktig värme!
 
Vi tog en minisovmorgon efter att ha blivit väckta av Ernzt ett par gånger. När han för tredje gången väckte oss tyckte Jocke det var dags att gå upp. Killarna gick en runda och jag fixade frullen. Idag lyxade vi med hemmagjord morots- och apelsinjuice. Så galet gott & en riktig kickstart på dagen! Juciecentrifugen må varit en ganska dyr investering men oj så bra. Det är verkligen värt det varje gång man kan göra sin egen juice & just morot och apelsin går så galet bra ihop.
 
Nu ska vi packa ihop oss och åka till ranchen. Där blir det däckbyten & invändig tvätt på båda bilarna. Kanske även utvändigt, vi får se hur mycket vi hinner. Hoppas ni får en fin dag & passa på att vara ute och njuta av solen & värmen vänner!
 

2 kommentarer:

  1. Vad är det för sorts juicecentrifug? Jag skulle såå gärna vilja ha en! Är den behändig? Puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en Philips. Tror det heter råsaftcentrifug om man ska va petnoga. Galet bra men behändig är nog fel ord, effektiv är bättre ;-) Den tar plats men är grym på det den ska göra - juice! PUSS!

      Radera