söndag, maj 05, 2013

Efterlängtade grindar

Jag har länge längtar efter en grind till altanen på framsidan. För hundens skull behövs det inte men för att man ska kunna ha dörren öppen utan att katterna ska rymma behövs det. Sålänge har ett kompostgaller fått extraknäcka som grind där men det behövs inte längre. Jocke har nämligen snickrat ihop en perfekt grind till oss i samma stil som räcket. 
 
 

På baksidan tog vi upp ett hål i häcken i höstas för att sätta en grind där också. Med tanke på hur fullt vårt förråd är, som man egentligen ska kunna gå igenom, finns det innan ingen chans att ta sig från baksidan till framsidan utan att behöva gå igenom vardagsrummet men nu kan man! Jocke fixade nämligen en lika fin grind på baksidan! Perfekt eftersom man kan ta det hållet in när man gått hundpromenader och man kan gå igenom där ut på den stora gräsmattan utanför. Nätet har också kommit upp igen på insidan av häcken så Mix & Tixi kan hänga på baksidan nu också. Så härligt när man kan vara ute igen!


Nu ska båda grindarna bara målas vita också & det ligger på min lott så idag eller imorgon hoppas jag hinna måla första lagret. Vad tycker ni, visst har han gjort det bra mannen min!?

2 kommentarer:

  1. Det blev ju megabra!! Vi har tur vi som har händiga karlar ;) Pusspuss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är skitnöjd =) Ännu bättre kommer det bli när jag gjort mitt! Visst har vi tur med de händiga karlar =) Puss!

      Radera