lördag, juni 22, 2013

Midsommar som det ska va

Igår strax innan lunch packade vi in oss i bilen, hämtade upp husvagnen och åkte hela långa vägen (säkert en hel mil!) till Tegnaby.
Där blev det midsommarfirande som det ska vara med sill, potatis, lekar, grill, vin, jordgubbstårta och trevligt sällskap. Ett glatt gäng på sex människor & fem hundar var vi.

Vi började med Mojitos!
Sill & potatis
Carro & David var värdar för firandet
Årets jordgubbstårta

Kubbplanen redo
Bella the Drax (korsning drever och tax)
Jocke var den enda som satte kniven i tavlan,
vi andra satte den i laggåsväggen eller loadörren
Fladdermusen Franz var såklart med
Slangbellaskjutning med nästan hela gänget!
Carro, David, Emma, Jocke, Niklas, Bella, Texas & Franz,
Nikki & Ernzt saknas å jag som står bakom kameran.
 
Flaggan i topp!

FunnyBunny leken bjöd på mycket skratt...
...och välfyllda kinder! 
 
Min snygge
Ett urval av drickat
På kvällen blev det grillning men tydligen glömde jag använda kameran då. Gott var det i alla fall! Vädret var varmt och bara en regnskur precis när vi kom ut annars var det uppehåll hela dagen & kvällen. Vi satt ute till midnatt sen var det lite kyligt men tack vare myggburen hade vi myggfritt vilket jag är väldigt tacksam för. Vi halv två tiden hade vi fått i oss kaffet också och det var dags för sängen.

Eftersom vi hade husvagnen med oss fick hundarna sova i sängen, det är enda gången. Ernzt har ju sovit i den innan så han kröp upp & la sig direkt och Franz blev överlycklig när han insåg att han också fick sova i sängen. Mysigt!

Idag har vi tagit det stilla hela dagen. Frukost, städning, promenad och sen var killarna i Ingelstad & hämtade pizza som vi slicade framför TVn. Lite kaffe på det & sen packade vi in oss och åkte hem. Först strax efter 18 var vi hemma och kvällen tillbringas i soffan. En riktig slappedag! Imon tar vi nya tag, då blir det uppstigning hyfsat tidigt för Jockes föräldrar kommer och hälsar på.

 


Vi hade med oss en variant på blomma, en korg med
dill, basilika, mynta och rosmarin i - uppskattat.
Tack för en fantastiskt trevlig Midsommarfest trots att det aldrig blev av att vi klädde stången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar