lördag, juli 27, 2013

Målning och hundlek

God dagens!
Det har varit några dagar med skralt om inlägg men det skyller vi på att vi målat huset på Hammaren från tidiga morgonen till sena kvällen. Sista penseldraget togs vid strax innan 22.30 både i onsdags & i torsdags. Igår slutade vi lite tidigare för att kunna njuta av fredagskvällen en stund så ca 18.30 la vi ner penslarna. Det tar minsann längre tid än man tror och det är fortfarande en del kvar men nu är det bara finlir på det vita, all rödfärg är klar. På huset. David har ju en hel hög med ytterligare byggnader men de sparar vi till en annan gång.
God mat har vi fått i alla fall och hundarna har lekt hela dagarna. Tänk att ha sex hundar springades lösa i trädgården, av olika raser, kön och storlekar, och det är sällan det blir bråk. När det blir det är det leken som slår slint, som med barn ungefär.
Ligan som busat de senaste dagarna är såklart våra border collies Franz & Ernzt. Eftersom vi passar finnstövaren Hilda har hon också varit med. Lillasysterns rottweiler Texas har lekt polis och övervakat leken mest hela tiden. Davids jack russel Nikki och draxen (korning tax & drever) Bella har varit med också, de har ju varit värdinnor för hundarna.
 





 
En salig blandning helt klart men oj vad roligt de har haft. Behöver jag säga att det inte är bara vi som sovit gott på nätterna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar