söndag, september 29, 2013

Pizzasallad


Blanda 2 msk rödvinsvinäger, 2 msk olivolja, 1 krm salt, 1 tsk nymalen svartpeppar & 1 tsk strösocker. Smaka av. Olika oljor och vinäger kan kräva olika mängder salt, peppar och socker.

Strimla 1/6 vitkålshuvud fint och lägg kålen i en skål.
Häll över dressingen och låt stå över natten. Gör du den samma dag kan du ställa den i press så hinner kålen mjukna ändå.
Perfekt till hemmapizzan eller varför inte till lasagnen?!

2 kommentarer:

  1. Åå jag har länge letat efter det perfekta receptet till pizzasallad. Så, tack!! :) Puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas ni gillar det då! =) Det går ju krydda med fler och andra kryddor efter smak också om man vill. Puss puss

      Radera