fredag, januari 10, 2014

Fredagsmorgon

Hej där!
Hur mår ni? Här mår vi toppen.
När Jocke åkte till jobbet vände vi på oss & somnade om. En stund senare vaknade vi till & läste några sidor innan vi klev upp och tog oss för veckans sista måste-jogg. Skönt!
Tre dagar har det blivit denna veckan, fyra på den senaste veckan, målet är mellan två & fyra. Så jag är nöjd. Nu ska det bara hållas också. Tanken är att kanske springa på söndag igen om det inte blir vallning på förmiddagen för den går ju såklart före!

Ernzt har alltid sele när vi springer, han rör sig bättre med den och OM det skulle bli något ryck känns det inte lika farligt eftersom han inte får det i halsen/nacken och syretillförseln inte påverkas. Han gillar sin sele som tusan & vet precis vad som gäller när den kommer fram, löpning eller cykling! Franz däremot har inte fått någon sele än, frågan är ju hur mycket till han växer. Kanske kan man köpa en redan nu som man sedan kan spänna ut så han kommer kunna ha den framöver. Jag måste i alla fall ta tag i att köpa en till honom också. Nu är han så pass stor att han kan följa med, inte på den långa långa turerna riktigt än men till våren, och då är det lika bra att ha riktiga grejjer och inte bara ett vanligt halsband om man ska springa kontinuerligt. Ni andra som har hund & springer med dem, vad har ni? Halsband eller sele & vad för sele isf? Ernzt har en Hurtta som jag är väldigt nöjd med, frågan är om det blir en likadan till Franz?

Nu har vi laddat om med banan & havreplättar, serverade med lite mild lättyoghurt & kiwi, en slurk kaffe & lite juice. Känns som en bra start på dagen.

Det väntas jobb till 21 så alldeles strax ska jag hoppa in i duschen för att hinna bli klar & ta ut hundarna en sväng till innan det är dags att åka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar