söndag, februari 02, 2014

Ett dagsverke

 
En förmiddag som var hyfsat lung, en eftermiddag hårt slitandes med ris & sly och på det en kväll med städning. Nu är vi väl värda en lugn å skön avslutning på helgen.
 
Jocke slet hårt med röjsågen på Sjölyckan idag. Tanken är att vi ska gallra ur i skogsbiten vi köpte så vi får en fin björkdunge där. Förhoppningsvis kommer det bli en plats för vitsippor att trivas på våren och för får att trivas på sommaren, i skuggan av björkarna. Vi hoppas iaf det. Själv slet jag int med att dra ut riset som Jocke röjde och vi fick ihop till ett rejält majbål. Ändå han  vi inte med att dra ut allt ris idag utan det finns mer att göra och dessutom ungefär 20 gånger den redan röjda ytan ytterligare att röja. Så...är det någon som känner för ett saftigt träningspass i frisk luft är ni hjärtligt välkomna, gymmet kan slänga sig i väggen.
 
När vi kom hem drog vi igång projekt städning, jag dammade, Jocke dammsög och nu har jag precis torkat golven. Jag hatar att städa å tyvärr är vi väldigt överens om det dä hatet. Visst är det skönt när det är klart men med två katte & två hundar blir det rätt kvickt lika skitigt igen. Just nu är det i alla fall rent.
 
Ett bra dagsverke. Nu är det dags att hoppa in i duschen, sen väntar en lugn kväll i soffan. Hoppas ni haft en bra dag & helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar