onsdag, april 09, 2014

Mun-till-mun-metoden

Jag plockade fram den gamla dörrkransen
och säsongspyntade den med ett par
fjädrar i min favvofärg!

Onsdag och halvvägs till helgen - igen. Galet vad det går fort nu.

Igår var det fullt ös hela kvällen.
Genom en granne fick vi tips på ett par som eventuellt var intresserade av en lägenhet på vårt område. Eftersom de inte hade någon panik med att köpa fick de vårt telefonnummer och igår var de & tittade på lägenheten. Vi var ju tvugna att städa lite och jag passade på att peta ner panséerna jag köpte i söndags i lite jord, lite blommor gör ju så mycket.

Vi hade inte tänkt lägga ut lägenheten förrän till sensommaren men kan man få vad man vill ha, utan mäklararvoden, är det ju toppen! Paret var dessutom mer taggade på läget på vår lägenhet än den som ligger ute tillsalu nu. De sa att de gillade den, tyckte den var fräsch och med perfekt läge, plus för den välorganiserade klädkammaren. De skulle prata igenom och fundera och sedan höra av sig. Så får vi se. För oss underlättar det ju massor om vi slipper lägga ut den till mäklare & då kan man ju spara lite pengar och få en win win för både oss och köparna. Mun-till-mun-metoden är inte så dum.

Kvällen avslutades med en joggingtur med hela "familjen" - nästan. Katterna fick va hemma ;-) Skönt att komma ut och det kändes rätt så hyfsat. Nu gäller det bara att hålla i det här!

Ikväll har vi bänkat oss i soffan för alldeles snart börjar semifinal 5 mellan VLH & FBK. Heja Lakers!

2 kommentarer:

 1. Det vore ju toppen om ni kan sälja den utan mäklare. Jag håller tummarna! När är det ni flyttar in i huset nu igen? Helt galet vad snabbt allt går nu :)
  (fast det kanske inte ni tycker, hihi)
  Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi hoppas det blir så, hade vart smidigt!
   Vet inte säkert än när inflytt blir men nån gång i höst/tidig vinter. Kramkram

   Radera