måndag, maj 05, 2014

Vedspis


Den här fina spisen passade vi på att ta med oss hem när vi ändå var ute å åkte i helgen. En kille utanför Vimmerby köper, renoverar och säljer vidare. Å äntligen hittade vi en i lagom storlek med lite men inte för mycket detaljer på. Det ska bli spännande att få se den på plats i köket i huset en dag! En vedspis ger liksom mer känsla och själ till ett kök. Å inte nog med det, den är ovärderlig om strömmen skulle gå!

6 kommentarer:

 1. Åh, vilken fin!!! En vedspis i köket borde finnas i alla kök! Mysigt och praktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det tycker vi också! =) Har letat som en galning efter en med "lagom" mycket detaljer på. Ett måste helt klart i ett kök på landet =)

   Radera
 2. Så himla fin!!!! Som du skriver, de ger karaktär och såväl värme i köket:) Ska med haaaaaaa, när det blir dags att bygga :) Vi har samma smak i hus och hem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är vi nöjda med! Så det blir bygge? Spännande!!

   Radera
  2. Om Martin får bestämma:) Vi har hittat en tomt, med ett hus på :p Tomten är på ca 46 000 kvm... Men tanken är att stycka av i framtiden, tjäna pengar och då bygga ett fint hus:) Men det är en exekutiv auktion, dvs kronofogden säljer den så det är lite annorlunda än att bara köpa som vanligt..

   Radera
  3. OJ, det var ingen dålig tomt! Hoppas det går i hamn då. Man kan ju göra riktiga fynd när det är exekutiv auktion. Jag håller tummen!

   Radera