måndag, juli 14, 2014

En regnig söndag i Juli

Vi tog sovmorgon, ända till halv 9, medans regnet öste ner utanför.

Efter frukost fick killarna följa med en vän på promenad i regnet. Terapi. Finns många bra sätt men ett av det bästa är att ta med sig ett djur, eller två i detta fallet, och ge sig ut i naturen. Samma sak om man har häst, ut i skogen bara. Rensa tankarna.

Jocke & jag satt kvar framför datorn. Vi letade efter badrumsmöbler, bänkskivor till köket och klinkers inspiration. Vi har letat länge nu och när det gått tillräckligt länge så hinner man ändra sig. Inte till något helt annat men till något annat. Plattan kanske inte längre ska vara fyrkantig, den kanske ska vara sexkantig nu. Eller har man hunnit gå från trä till granit och tillbaka till trä när det kommer till bänkskivan. Man hinner i alla fall ångra sig många gånger till antagligen. Några saker bestämde vi oss dock för igår sen.
När hundarna kommit hem med en leendeprydd vän i andra änden av kopplet fick killarna var själva en stund medans vi åkte till ett par olika byggvarubutiker. Badrumsmöbler till toaletten nere hittade vi som vi är överens om (överens är vi iofs om det mesta....det är bara de där fönsterbrädorna och diskhon i köket vi inte är det om än så länge....) så nu ska de bara inhandlas en dag. Bänkskivan tror vi att vi hittat den vi ska ha och tapeten till hallen, över pärlsponten, kan vi sätta check för. Ja, inte check som att vi köpt den men nu vet vi vad vi ska ha i alla fall.


Efter att ha hämtat hundarna hemma for vi ut i regnet. Jag målade klart de sista panelbrädorna oh Jocke donade på hundhuset som ju är uppe nu men står under pressening eftersom det kom lite regn och de inte hann på få taket. Hundarna lekte i leran....

Kvällen spenderade vi sen hemma med tacos och fotboll tillsammans med Carro & David. En ganska skön dag även om det regnade mest hela dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar