söndag, juli 06, 2014

Sommarsöndag

Mina fina badpojkar!

Efter lite gräsklippning och fix hemma drog killarna och jag till ranchen. Värmen går rätt hårt åt Ernzt & tillsammans med en löptik var han rätt rejält stressad så vi åkte till sjön å badade. Ernzt badade mest fötterna å även om han hoppar i från bryggan så gör han det inte om han inte vet att han bottnar! Fegis! Franz däremot badar å simmar och far upp å ner på bryggan som en galning.
 
Vi fick lite gott grillat efter badet och sen avslutade vi med en goefika innan vi for hemmåt. Riktig vaniljglass, grädde, kladdkaka & jordgubbar. Mums fillibums! Hundarna fick smaka glassen också, å lite grädde. Smaskens!



Jocke har hängt med pappa hela dagen, de hänger rätt mycket numera! Igår grävde ju David ur med hjälp av Jocke å idag har pappa hjälpt till å fylla upp med bärlager. Plintarna är på plats och nästa gång är det dags att börja sätta upp golvet och väggarna som de har snickrat ihop i bondens vagnbod. Fint med snälla blivande grannar, traktorgrävaen fick vi låna för en mindre peng av en annan nämligen. Tacksamt å det är ju minst lika viktigt som läget, att folket som runt omkring är trevliga och bra å ha med att göra - det är de verkligen i den här lilla byn!


 
När vi kom hem passade jag på att måla en av grindarna som Jocke gjorde förra året, av någon anledning belv de bara målade en gång då. Den andra grinden får vi ta en annan dag. Nu ska vi ta kväll här men först ska klorna klippas på alla hundar å katter, även om de är snälla å sitter still så tar det en stund.
Trevlig kväll på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar