tisdag, september 02, 2014

Ölandtripp

Igår drog jag & hundarna till Öland på en tripp över dagen.
Man behöver en paus från allt jobb ibland.
Fast jobb blev det ändå, fårjobb. Kul & givande.

Franz gick lugnt och sansat, visade fin attityd och djurkänsla. Sen plockade vi bort matten och då visste killen inte riktigt vad han skulle göra. Toppen, då vet vi vad vi ska träna på.

 
 
Ernzt hade en halvbra dag. Bättre ibland men lite för på, som han är för det mesta. Bitvis går han bra men så blir det lite jobbigt och då kan det hända att han tappar huvudet. Vi vet vad vi ska jobba med också och det är inte så mycket finlir utan mest att bara gå & gå & gå! Tack för en trevlig dag & tack för de fina bilderna på pojkana Elisabeth!


Bygget rullar på. Inneväggarna är uppe på övevåningen och de flesta även på nedervåningen. Kul! Rörmokaren håller på att göa sitt och nästa vecka kommer elektrikern. Det är också dags att beställa kök snart och kakel & klinkers ska väljas inom det närmaste.
Kontrakt är skrivet på lägenheten och handpenningen är betald. Mycket att stå i men det är roligt. Fast det inte bara roligt, lite jobbigt är det minsann också. Men det kommer att vara värt det, lätt, i slutänden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar