måndag, oktober 20, 2014

Drama

Helgen flög förbi även den här gången. Takpannorna är på carporten/förrådet och det som skulle målas är målat. En del av läkten har kommit på plats också & imon kommer dörren till förrådet. Toppen för då vet jag vad jag ska göra nästa helg - måla den.
Två veckor kvar tills snickarna ska vara klara och vi har numera även en målare på plats som spacklar alla väggar & tak och sen också ska måla alla taken. Otacksamt arbete och lika bra att någon som är proffs på just spackling gör det då det blir allra bäst så. Dessutom är det tidskrävande och vi vill lägga vår tid på något roligare än att spackla och slipa. Snart är det i alla fall dags för oss att gå in i huset och börja på. Kul - äntligen.

Idag kunde jag dessutom inte hålla mig längre. Jag har längre trånat efter en så snygg ljuskrona på Ellos som skulle passa toppenfint i vårt sovrum, över sängen. Idag klickade jag hem den. Med lite rabatter blev den dessutom inte särskilt dyr. Den och en lampa till verandan fick åka med & nu hoppas jag att båda två motsvarar förväntningarna när de landar här!

Takkrona Drama - bild från Ellos.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar