måndag, oktober 27, 2014

Vintertid

God måndagmorgon!

Här händer det inte så mycket, därav skralt med inlägg. Det är mest jobba, äta, snickra, sova som gäller. På fredag ska snickarna och kakelkillarna vara klara i huset. Då tar vårt arbete med själva huset vid på riktigt. Tapetprover ska hämtas hem, färg till olika ändamål ska inhandlas och det börjar bli dags att bestämma vilka innedörrar vi ska ha tillslut. Jo, det rullar på. Känns helt overkligt (& rätt stressande) att vi ska bo där om sisådär 6-7 veckor.
Lägenheten har vi kvar till 1 januari men jag hoppas att vi kan lämna över den i mitten på december. det hade varit skönt för både oss och de nya ägarna om vi fick det gjort innan jul.
Vi får se om vi lyckas. Om en vecka kommer i alla fall köket och sen är det bara att fortsätta jobba på. Beta av en sak i taget.

Lamporna jag beställde från Ellos kom förresten, å de motsvarade verkligen förväntningarna. kommer bli superfina i verandan och i sovrummet.

Nu blir det till att dra fram snabeldraken, jag ska hinna färga håret och dessutom var tanken att cykla en runda med hundarna, det tycker det är så roligt, innan jobbet som börjar vid halv ett.

Hoppas ni får en fin dag & njut av ljuset, de få timmar vi har det!

Vy från verandan, genom hallen ut till köket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar