tisdag, november 04, 2014

När tiden springer iväg

Ernzt har hunnit fylla 5 år - galet vad tiden går!
Så hade en dryg vecka flugit förbi igen.
Det är minsann inte lätt att hinna med allt man skulle vilja nu. Dessutom kraschade min dator för några veckor sen & den är också en anledning till den dåliga uppdateringen. Vi har kört igång en äldre bärbar sålänge  men känslan blir inte densamma på den, av någon anledning.

Vi har i alla fall fått hem kaminen & köket. Vi har hunnit med att påbörja målningen inomhus (murstock och fönstersmygar) och nästan färdigställt carporten/förrådet. Det är lite detaljer kvar men inte alls mycket.
Tapeter är beställda, i alla fall till köket, vardagsrummet och hallen. Tapeten i hallen kommer att gå upp i trappan och även få pryda en vägg i allrummet uppe. Resten av väggarna blir målade sålänge. Om jag inte hittar den där tapeten som jag har en klar bild av i huvudet men som jag inte lyckas hitta IRL.

Hundarna hänger mest med oss vid huset. Det blir ingen träning alls för tillfället & även om jag har dåligt samvete inser jag att det får vara så just nu. Nästa år hoppas jag kunna ta igen det - med råge! De får helt enkelt nöja sig med trädgårdsbus, promenader och en å annan cykeltur just nu. Pigga & glada är de i alla fall - skönt!2 kommentarer:

  1. Vilken leverantör valde ni av köket?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev ett IKEA kök. Vi tyckte bäst om det och deras lösningar. =) De andra var inte lika tilltalande för oss till en betydligt högre peng dessutom.

      Radera