tisdag, april 28, 2015

En ovanlig tisdag

Ligger i ett vilorum på MVC.
Glukosbelastning idag. Vätskan var tokigt söt även för en sockergris som jag. Illamåendet som antagligen kom för att jag inte fått äta något sedan igår kväll la sig iaf en stund efter att jag fått i mig sörjan.
Bara en dryg halvtimme kvar nu, sen ska jag få äta! Och åka till jobbet.

Igår på förmiddagen hade vi, jag & hundarna, finbesök av Ebba för första gången. Hennes mamma, mormor, brorsan Texas & moster Hilda var också med. Men söte va killarna hade koll på det lilla livet. När hon gnydde tittade Franz på henne med huvudet på sne å gav henne en försiktig puss på handen. Han som annars är så tokig var riktigt försiktig med henne.
Ernzt tittade på henne, sen på Carro å så tillbaka på Ebba, la huvet på sned & viftade lite på svansen innan han tittade upp på Carro igen. Man riktigt såg hur han tänkte "men gör nåt då så hon slipper ligga där å gny".
Vi tränar lite alltså nu innan killarna får en egen valp å rå om.
Jag hoppas & tror att det kommer gå toppenbra!

2 kommentarer:

 1. Asså jag fattar inte varför inte dina inlägg syns på min bloglovin! Ska genast undersöka detta för jag missar jag ju massa inlägg :( Ska bli mys ikväll! Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet att jag haft samma problem med vissa bloggar också. Då har jag fått sluta följa dem och sen börjat följa dem på nytt, då har det funkat.
   Ja ikväll blir det myspys för hela slanten! Puss tills dess

   Radera