onsdag, juli 01, 2015

Vårt nya liv

Vi har varit hemma en vecka.
Att vi fått rutiner är väl att ta i men dagarna går (fort) & nätterna sover vi oss igenom. Det känns väldigt värdefullt.
Ludwig, som den lille filuren numera heter, äter sista gången vid 23-tiden sen sover han till 4 - snåret och efter mat & ny bralla somnar han om några tinmar till. Det går ingen nöd på oss alltså!
Å äter gör han! Som en häst! Amningen funkar men det räcker inte riktigt till så vi kompletterar med ersättning & har pumpat för att försöka få en uppfattning om hur mycket han äter. Flaska eller bröst spelar iaf inte honom någon roll å inte om det blir äkta vara eller ersättning heller så det är skönt! Det viktigaste är ju att han blir nöjd!
Visst har man fått rucka på gamla invanda rutiner och göra dem på andra sätt än tidigare. Som igår kväll när jag intog kvällskaffet i badrummet med bröstpumpen. Ett annorlunda sätt att dricka sitt kvällskaffe på men för att få i mig det innan det blev kallt och samtidigt kunna servera käket innan liten skrikit sig hes ja, då fick det bli så.
Idag njuter jag för första gången av lite sol, i lagom dos, och liten passar på att ta en lång tupplur i vagnen. Livet rullar på och det ändrar sig lite för varje dag men vi mår bra. Snittet läker, agrafferna (klamrarna som jag fick istället för vanliga stygn) togs bort igår & jag har mindre ont för varje dag även om jag längtar efter att kunna röra mig obehindrat och inte behöva tänka på vad jag inte får eller bör göra.
Vårt nya liv börjar visa sitt rätta jag & vi bara njuter! ❤

2 kommentarer:

 1. Åh det låter underbart! Önskar mig också en sån nöjd bebis som sover nästan hela natten och äter bra. Helt galet hur hela livet ändras bara sådär. Kram till dig och lilla Ludwig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är underbart men jag ska inte sticka under stol med att det här med att maten inte räcker är tufft psykiskt. Även om jag inte har några problem med att ge ersättning egentligen så känner man sig otillräcklig. Men visst är det underbart, overkligt & underbart!
   Snart snart snart är ni där också!! ❤❤❤ Kramar

   Radera