måndag, juli 01, 2013

Samkväm på en söndag

Vi var iväg igår tidigt på kvällen och kikade på en lägenhet.
Om vi ska bygga det där drömhuset kanske det kan vara skönt att ha sålt bostadsrätten innan så man inte blir ståendes med massor att göra i det nya men också med en lägenhet som ska säljas. Vi bor alldeles för trångt idag och alla skåp och lådor är överfulla med saker. Förrådet ska vi inte ens prata om eftersom man inte ens kan gå in i det längre. Då har vi ändå ställt en hel del på ranchen.
 
Vi vet inte och har inte bestämt oss men titta kan man alltid göra, det kostar ingenting. Lägenheten var på 97 kvm med 4 rum och kök i två plan. Den ligger fint med närhet till naturen och sjön men var absolut ingenting för oss. Vi har ingen lyx idag men det är i alla fall ljust och fräscht. Där var det mörkt och trångt och det kändes inte alls som 30 kvadrat större än vi har idag. Så tack men nej tack. Kanske kommer vi kolla på fler hyresmöjligheter om det dyker upp något intressant, vi får helt enkelt se. I veckan kommer förhoppningsvis fler offerter in på bygget i alla fall så det känns som det snart kan börja hända något. Förhoppningsvis! Håll tummen. Så länge har vi i alla fall fått lite distans på vårt nuvarande boende och är mer tacksamma för den ljusa, fräscha och luftiga lyan vi har med både trädgård och två uteplatser. Det är minsann inte fy skam det inte!
 
På kvällen fick vi besök av Anderssons som var här för att kolla in lillebror men också äta en bit mat. Det blev grillad kyckling på spett med baconröra & stekt potatis. Till efterrätt blev det Citronfromage och vi hade en trevlig kväll. Nästa gång ska vi ta båten & åka ut istället, vi hoppas det blir snart! Alldeles för långt mellan gångerna.
 

Recept på Citronfromagen kommer under dagen så håll utkik.

Idag är det kvällsjobb - IGEN - som gäller. Känns inte som jag gör annat än jobbar kväll just nu. Fördelen är att man har förmiddagen ledig och kan pyssla och dona lite här hemma. Nu ska jag ta tag i att klippa klorna på alla djuren sen blir det en sväng om med snabeldraken innan det är dags att piffsa till sig inför jobbet.

Ha en fin måndag därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar