söndag, november 03, 2013

Fyra år


Idag fyller Ernzt fyra år! Jäklars vad fort det har gått & det är galet att den lille valpen som låg  min hand 15 timmar gammal har blivit en så stor & stilig pojke. Ernzt är verkligen en snygging, precis som jag önskade mig!
När mamma Vanna skulle ha sin första kull önskade jag att det skulle komma en valp som var lika svart som hon. Men det skulle vara en hane.
När valparna började komma på måndagen den andre november tittade det ut sju stycken fina valpisar. Kullen är alltså registrerad den andre november så på pappret fyllde Ernzt år igår. Men när man trodde att det inte skulle komma fler valpisar och gott hade somnat kom det en liten valp till, sist av allihop och precis lika svart som sin mor men, det var en hane! Man får ju räkna med lite längre leveranstid när det är specialbeställningar det handlar om. ;-)
Så, Ernzt fyller faktiskt idag, även om det enligt pappret var igår, därför kan det bli lite förvirrat om när han fyller. Vi brukar säga att han har två födelsedagar, för vem vill inte ha det!?
Väldigt glada är vi för den fina, snälla och lugna herren som älskar att kelas å mysas och som även denna gång önskade sig en liten flock får som han kan hålla koll på varje dag. Vem vet, en dag kanske önskningen går i uppfyllelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar