torsdag, februari 27, 2014

Dörrar & fönster - äntligen

Snart helg igen, galet vad fort det går!

Igår var jag ute med några från jobbet. Vi är det som fixar fester, after work, arrangerar tävlingar och annat som vi & våra kollegor vill göra på fritiden tillsammans. Vi hade en mästerlig kväll på Izakaya Moshi och maten var lika god som vanligt. Har ni inte varit där är det verkligen en must do i den här lilla staden.

Ikväll var det dags för Jocke att packa ihop sig och dra till Skåne för att imorgon åka norrut därifrån. På måndag är han hemma igen, efter många mil i en buss och förhoppningsvis 9 mil på skidor. Själv ska jag följa Vasaloppet framför tvn tillsammans med lillasyster, en ganska trevlig tradition med en gigantisk frukost.

Å idag - ÄNTLIGEN - beställde vi fönsterna och dörrarna till huset. Som vi har letat & letat efter precis de rätta. Nu hoppas vi att allt flyter, att de kommer som de ska och att de är precis lika fina som det ser ut på ritningarna. Allt är måttbeställt in på sista millimetern och dörrarna görs helt efter våra önskemål. Jag var inne på Leksandsdörren och det kommer bli dörrar med inspiration från dem men till en betydligt bättre peng. Känns hur bra som helst!

Ytterdörren på framsidan, i glasverandan
kommer se ut ungefär så här, men den
kommer att vara vit.

Mellan glasverandan och hallen ska vi
ha en sån här fin glasdörr.

2 kommentarer:

  1. Jättefina dörrar, verkligen!!
    Hur tänker ni ang fönster? I trä eller typ aluminium? Spröjs är ju givet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack!
      Vi tänkte aluklädda trä först men det blir träfönster med alu inuti istället. Tror det kommer bli toppenbra! Å ja, spröjsen är given!! 😊

      Radera