torsdag, mars 06, 2014

Som att köra huvudet i en betongvägg

Det går rätt långsamt med det mesta just nu och det påverkar hela mig. Energin finns inte riktigt där. Även om ljuset och värmen kommer smygande skulle jag behöva en riktig energiboost, sol & värme...ja, som en resa till något varmt ställe. Men det får väl bli ett besök i solariet eller nåt istället, det finns inte tid till solsemestrar just nu!

Startbeskedet på huset dröjer och vi fick häromdagen reda på att handläggaren åkt på semester. Inte ett ord om det när vi pratade med honom förra veckan. Att vi dessutom fick påtala att vi inte fått protokollet från byggstartsmötet och det då visade sig att han skickat det till fel mail är bara en i raden av saker som han skött väldigt dåligt. Det är som att köra huvudet i en betongvägg gång på gång. Jobbigt!
I vilket fall fick vi tag i en ny handläggare som ska hjälpa oss. Han var väldigt frågande till allt vi varit tvugna att skicka in så det verkar onekligen som att det beror på vilken handläggare man får. De sista papperna ska förhoppningsvis bli klara imorgon och då hoppas man såklart att den nya handläggaren inte drar ut på tiden också utan att vi får startbeskedet kvickt. Det står ju en hög med entreprenörer och bara väntar på att få komma igång så håll en tumme.

Den här härliga tapeten från Duro ska förhoppningsvis få pryda vårt kök när det blir dags!
Testperioden på jobbet är slut och även om vi jobbat häcken av oss kom vi inte hela vägen fram, tråkigt. Det känns extra trist när man slitit hårt i så många veckor att inte nå målet. Det var i alla fall inte vårt fel och det är ju alltid något. Nu ska jag fika, det behöver man emellanåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar