måndag, april 07, 2014

Efter söndag - måndag


God morgon måndag!
Efter en intensiv helg är jag lite trött. snälla Jocke gav mig iaf sovmorgon idag eftersom han tog hundarna på morgonen. Så till halv 8 sov jag och då klev jag helt frivilligt upp.
Skulle springa en runda var planen men näsan var helt igenkorkad så det blev inget. Jag vill inte ha tillbaka den dunderförkylningen jag hade för ett par veckor sen så nu är vi lite försiktiga här.

Igår gjorde Franz sitt MH (mentalbeskrivning) och som alltid är det roligt att se hur de reagerar i de olika situationerna. Han var lite låg i början men jag förstår det, nytt ställe, massa nya människor och dessutom redan vid 8 på morgonen. Han var trött jue. det gick bra iaf och mest nöjd är jag såklart över att han inte ens blinkade när skotten kom på slutet, duktig hund. Jag ska jämföra med Ernzt och visa er bådas resultat sen tänker jag.

Jockes föräldrar var här med igår. De kom på förmiddagen och vi tjejer hann med en runda till Blomsterlandet & Plantagen medans killarna röjde i skogen. Hälften är väl klart nu ungefär så det är en del slye kvar att röja. Men fint kommer det bli, särskilt om några år när björkarna växt till sig och det (hoppas hoppas) kanske kommer en eller annan vitsippa där också på vårkanten. Vi får se!

Nu ska jag pysa till stallet så det blir gjort innan det är dags att kavla upp ärmarna för kvällsjobb.

2 kommentarer:

  1. Kul med MH, och vad skönt att han inte är skotträdd!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag tycker det är lite roligt att se hur de reagerar på de olika momenten! Å ja, jätteskönt att han inte reagerar på skotten. Hela protokollet kommer också om du är nyfiken men det tar en stund att skriva av hela protokollet så jag hann inte få det klart idag. =)

      Radera