måndag, mars 16, 2015

Att nosa på våren

Måndag morgon och ytterligare en vecka sprang förbi.

I lördags kund jag inte hålla mig längre utan planterade lite i några krukor. Även om vår tomt fortfarande inte kan kallas trädgård gjorde det susen med lite blommor i krukor. Men bara några, det får bli fler till sommaren när det inte längre är risk för frysgrader. Efter en rejäl rensning och städning av huset avslutade vi med en premiärgrillning. Så himla gott! Å det känns verkligen att våren snart är här, mer välkommen än någonsin tror jag. Som jag ska njuta denna första vår & sommar i huset.


Gårdagen spenderades hemma med bakning på förmiddagen innan fem nyfikna kollegor trillade in på husesyn & 11-kaffe. Väldigt trevligt & av dem fick jag ett presentkort som ska bli till en buske eller en blomma när trädgården är värd det namnet. Tack för titten tjejer å välkomna igen!

Schnitzel, pommes och en hemslagen bea fick bli söndagsmiddagen innan lilla mamma dök upp på en fika och sen var det dags att ta kväll, igen.


Det händer inte så mycket här just nu. Framåt våren, den är snart här på riktigt, ska vi ta tag i det som ska göras ute men just nu är det rätt stilla på den fronten.
Jag hade inte tänkt att skriva så mycket om graviditeten men ni kanske vill veta vad som händer? Kanske blir det ett inlägg framöver om just det. Å så måste jag rota fram den där sladden för nu är till och med jag trött på de där mobilbilderna som blir sjukt mycket sämre i kvalitet dessutom när jag lägger över dem på datorn. Varför vet jag inte.

2 kommentarer:

 1. Hej, vilken himla inspirerande blogg du har!
  Jag är i stånd att själv bygga ut mitt hus och funderar lite på de ytterdörrarna ni valt från virkestenlab. Undrar lite om de har fungerat som de ska eller om det varit några problem på något vis, all information är ju som du förstår av intresse. Jag hoppas att du har tid och lust att hjälpa mig med detta, du kan väl maila mig i så fall på kerstin@klovertre.se

  Väldigt tacksam för all hjälp med detta.
  mvh /Kerstin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kerstin, Tack för din kommentar. Jag mailar dig uppgifterna men skriver även svaret här.
   Vi har varit nöjda med dörrarna. De är massiva och rejäla. Det man ska tänka på är att kommunen vid nybyggnation egentligen kräver säkerhetsglas på dörrar upp till 60 cm från golvet. Det visste vi inte om och därför hade vi inte valt det på altandörren . I övrigt har de motsvarat våra förväntningar även om vi bytt ut de lås och handtag som följde från leverantören. //Micha

   Radera