måndag, april 13, 2015

Efter helg - Vecka 30

Så var det plötsligt måndag igen.
Men vi har haft en bra helg. Skön liksom men ändå fått en del gjort.

I lördags började jag med tapetseringen i det som förhoppningsvis ska bli Filurens rum så småningom. Det blev den mintgröna tapeten från Ferm Living tillslut och nu när den är på plats är jag så nöjd. Ett bra val! Den är glad, det är färg men den är ändå inte för mycket. Eftersom vi dessutom bara tapetserar en vägg blir det, på äkta svenskt manér, lagom!

Efter lite tapetsering packade jag in mig och hundarna i bilen och åkte till Linda för lite vallning. Det var en EVIGHET sedan sist men så efterlängtat. Eftersom inte ens promenader tilltalar mig för tillfället (på grund av rejält ifrågasättande från ligament enligt barnmorskan) var jag ytterst tveksam till om jag öht skulle kunna köra någon av hundarna. Snälla Linda lovade att hon isf skulle ta över. Så vi började lite stilla med Franz.

Härliga Franz! Djurkänslan den där hunden har är så fin att se, han bara matar på, är öppen och tar nya påhitt fint. Eftersom han hela tiden vill ta djuren till mig jobbade vi lite med fösningarna och efter en delning (som inte var meningen men som vi ändå precis hade pratat om) tog vi chansen att känna på lite look-back. Jag trodde han skulle bli splittrad av de nu två grupperna med djur men icke. Säger du matte att vi ska jobba på de här djuren så gör vi det tyckte han som kom rakt till mig när jag kallade in och sen bytte utan tvekan när jag bjöd den andra gruppen. Så kul!

Ernzt som ofta har lite svårt att hitta ett arbetstempo där alla inblandade, inklusive han själv, har svårt att hinna med har antingen gått och blivit gammal eller har saker och ting kanske fallit på plats. Wow säger jag bara! Han var så jäkla cool och vi tvåbenta stod med långa hakor och bara tittade. Nu hoppas vi bara att det inte var en tillfällighet enbart utan att han är lika fin nästa gång! Ett kort pass blev det för herrn men hellre kvalitet än kvantitet. Tack snälla Linda för att vi fick komma och jag lovar att vi kommer snart igen!

Igår fortsatte jag med tapetseringen, några tapetvåder åt gången så klarar jag av att göra det själv, även om jag blir toksvettig efter bara några stycken.
Kvällen avslutades med tacos framför den första SM-finalen där Lakers underbart nog slog SAIK på bortaplan. Nu laddar vi om inför en ny drabbning imorgon!

Veckan i övrigt bjuder på den sista av tre föreläsningar på MVC idag och jobb. Med undantag för på torsdag för då drar jag och lilla mamman till Ullared för storshoppning!

Tapeten & magen, här i vecka 29 (28+5)
Å just det, det blir mobilbilder en stund till....kameran är på äventyr hos bättre behövande ett litet tag framöver.

4 kommentarer:

 1. Vad kul att det går så bra med Franz och Ernzt :) Och fin tapet & mage :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja skitkul var det! Men det var ju bara en gång. Vi får se om det håller i sig tills nästa gång 😉
   Å tack! 😆 Kram

   Radera
 2. Tack själv! Kan avslöja att det gick minst lika bra även idag;0) ni är så duktiga!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vi som ska tacka - igen! Det är så himla roligt & vi är så tacksamma för all hjälp vi får! Kramar

   Radera